Verdient jouw kind ook een kinderfeestje?

Elk kind heeft het recht om zo onbezorgd mogelijk door het leven te gaan! Ongeacht waar een kind opgroeit, is het van belang dat kinderen zich gelijk aan elkaar voelen. Zij zitten samen op school en voelen zich samen verbonden. Wanneer een kind niet mee kan doen met de rest voelt een kind zich niet prettig. Het kan zorgen voor sociale uitsluiting en ook voor grote onzekerheid. Dit is niet fijn, alle kinderen moeten gelijke kansen hebben. Een kind moet onbezorgd kunnen genieten! Stichting Het Onbezorgde Kind is er voor kinderen waar thuis geen financiële ruimte is voor een kinderfeestje. Wij maken het mogelijk dat elk kind een kinderfeestje kan hebben. Wij richten ons op kinderen op de basisscholen in Valkenswaard.

Werkwijze

Wij werken samen met Stichting Leergeld Valkenswaard. Als er een aanvraag bij ons binnenkomt, bepalen we samen of ouders in aanmerking komen. Aansluitend maakt Stichting Het Onbezorgde Kind zo snel mogelijk een afspraak voor een huisbezoek. Samen met de ouders zullen we kijken naar de wensen van het kind en wat er binnen het budget past. Na het huisbezoek wordt er een verslag gemaakt van de gemaakte afspraken. Als ouders hiermee instemmen kan alles in gang gezet worden. Wat wij erg belangrijk vinden is dat ouders zelf de organisatie van het kinderfeestje in handen nemen. Wij zullen alle kosten op ons nemen. Ouders kunnen zich aanmelden via het e-mailadres info@hetonbezorgdekind.nl.

Vrind van het kind

Deze activiteit wordt volledig gerealiseerd door donaties van particulieren en bedrijven. Wilt u ook vrind van het kind worden? Dat vinden wij heel fijn! Neem contact met ons op via de e-mail.

Het onbezorgde Kind
Het onbezorgde Kind
Het onbezorgde Kind
Het onbezorgde Kind
Het onbezorgde Kind
Het onbezorgde Kind
Het onbezorgde Kind
Het onbezorgde Kind
Het onbezorgde Kind

Wie zijn wij?

Miriam Bezemer

Mijn naam is Miriam Bezemer, oprichtster van Het Onbezorgde Kind. Actief in de stichting en in het stuk coaching. Ik woon met mijn man en twee jongens in Valkenswaard. Samen proberen we zoveel mogelijk te genieten van wat het leven ons brengt. Naast een leven met werk, school en hobby’s ondernemen we samen ook veel leuke dingen. We houden van spelletjes spelen, ravotten in het bos en stoeien. Zelf houd ik van veel bewegen zoals wandelen, fitness en skiën. Dit maakt, naast yoga, mijn hoofd leeg zodat er steeds weer ruimte is voor het uitwerken van nieuwe ideeën. Mijn achtergrond ligt in het onderwijs. Hier ben ik  eind 2018 uitgestapt om op een andere manier mijn droom verder te realiseren;

Kinderen ruimte geven om zo onbezorgd mogelijk door het leven te gaan!

Lieke Bax

Mijn naam is Lieke Bax, en sinds december 2019 heb ik de eer om bestuurslid te mogen zijn van Miriam haar stichting.

Naast mijn werk als financieel medewerker, hou ik er van om in mijn vrije tijd sportief bezig te zijn zoals hardlopen, bootcampen of wandelen. Maar ook geniet ik van lekker koken, borrelen en uiteten gaan. In de vakantie pak ik het liefst de camper om te gaan kamperen en zo veel mogelijk buiten te zijn.

Toen Miriam me vertelde over haar stichting was ik meteen enthousiast. Wat een goed initiatief om het voor elk kind mogelijk te maken om toch een kinderfeestje te hebben!