Verdient jouw kind ook een kinderfeestje?

Elk kind heeft het recht om zo onbezorgd mogelijk door het leven te gaan! Ongeacht waar een kind opgroeit, is het van belang dat kinderen zich gelijk aan elkaar voelen. Zij zitten samen op school en voelen zich samen verbonden. Wanneer een kind niet mee kan doen met de rest voelt een kind zich niet prettig. Het kan zorgen voor sociale uitsluiting en ook voor grote onzekerheid. Dit is niet fijn, alle kinderen moeten gelijke kansen hebben. Een kind moet onbezorgd kunnen genieten! Stichting Het Onbezorgde Kind is er voor kinderen waar thuis geen financiële ruimte is voor een kinderfeestje. Wij maken het mogelijk dat elk kind een kinderfeestje kan hebben. Wij richten ons op kinderen op de basisscholen in Valkenswaard.

Werkwijze

Wij werken samen met Stichting Leergeld Valkenswaard. Als er een aanvraag bij ons binnenkomt, bepalen we samen of ouders in aanmerking komen. Aansluitend maakt Stichting Het Onbezorgde Kind zo snel mogelijk een afspraak voor een huisbezoek. Samen met de ouders zullen we kijken naar de wensen van het kind en wat er binnen het budget past. Na het huisbezoek wordt er een verslag gemaakt van de gemaakte afspraken. Als ouders hiermee instemmen kan alles in gang gezet worden. Wat wij erg belangrijk vinden is dat ouders zelf de organisatie van het kinderfeestje in handen nemen. Wij zullen alle kosten op ons nemen. Ouders kunnen zich aanmelden via het e-mailadres info@hetonbezorgdekind.nl.

Vrind van het kind

Deze activiteit wordt volledig gerealiseerd door donaties van particulieren en bedrijven. Wilt u ook vrind van het kind worden? Dat vinden wij heel fijn! Neem contact met ons op via de e-mail.

Het onbezorgde Kind
Het onbezorgde Kind
Het onbezorgde Kind
Het onbezorgde Kind
Het onbezorgde Kind
Het onbezorgde Kind
Het onbezorgde Kind
Het onbezorgde Kind