Mijn naam is Miriam Bezemer, oprichtster van Het Onbezorgde Kind. Actief in de stichting en in het stuk coaching. Ik woon met mijn man en twee jongens in Valkenswaard. Samen proberen we zoveel mogelijk te genieten van wat het leven ons brengt. Naast een leven met werk, school en hobby’s ondernemen we samen ook veel leuke dingen. We houden van spelletjes spelen, ravotten in het bos en stoeien. Zelf houd ik van veel bewegen zoals wandelen, fitness en skiën. Dit maakt, naast yoga, mijn hoofd leeg zodat er steeds weer ruimte is voor het uitwerken van nieuwe ideeën. Mijn achtergrond ligt in het onderwijs. Hier ben ik  eind 2018 uitgestapt om op een andere manier mijn droom verder te realiseren;

Kinderen ruimte geven om zo onbezorgd mogelijk door het leven te gaan!

Mijn naam is Lieke Bax, en sinds december 2019 heb ik de eer om bestuurslid te mogen zijn van Miriam haar stichting.

Naast mijn werk als financieel medewerker, hou ik er van om in mijn vrije tijd sportief bezig te zijn zoals hardlopen, bootcampen of wandelen. Maar ook geniet ik van lekker koken, borrelen en uiteten gaan. In de vakantie pak ik het liefst de camper om te gaan kamperen en zo veel mogelijk buiten te zijn.

Toen Miriam me vertelde over haar stichting was ik meteen enthousiast. Wat een goed initiatief om het voor elk kind mogelijk te maken om toch een kinderfeestje te hebben!